Over ons

Ik geloof dat hoe je woont uitermate belangrijk is voor je levensgeluk. Het interieur begint direct buiten je huid en heeft daardoor (vaak onbewust) een grote invloed op hoe je je voelt. Het is geweldig om door middel van een goed ontwerp bij te dragen aan het geluk van anderen.

Voor mensen die nog lang en gelukkig in hun huis willen wonen

Wanneer de kinderen de deur uit zijn zoeken velen een hogere kwaliteit van leven. Voor mensen die daarbij besluiten in hun huis te blijven wonen ontwerpen wij een woning die bijdraagt aan hun levensgeluk en waar zij zo lang mogelijk kunnen blijven wonen.

Ervaring

Al mijn hele leven ben ik op zoek naar welke aspecten ervoor zorgen dat je huis je gelukkig maakt: Tijdens mijn studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam en tijdens mijn studie Architectonische vormgeving aan de ABK Maastricht.
Daarna tijdens tientallen cursussen op allerlei terreinen (feng Shui, omgevingspsychologie, kleuren, om er enkele te noemen).
De ervaringen van de afgelopen twintig jaar, waarin we met mijn bureau voor meer dan duizend mensen een ontwerp maakten dat bijdraagt aan hun geluk, spelen daarnaast natuurlijk een belangrijke rol. Bekijk hier wat klanten zeggen over ons werk.

Mijn missie

Iedereen zou in een heerlijk huis (een huis dat bijdraagt aan je geluk) moeten wonen. De samenleving zou er heel anders en beter uit zien.
Het is mijn missie om een heerlijk huis voor iedereen bereikbaar te maken.
Dat doe ik door het geven van lezingen, gratis tips, cursussen en korte adviezen.
In mijn boek ‘Hoe krijg ik een heerlijk huis, 5 sleutels om zelf toe te passen’ vertel ik je welke vijf aspecten ikzelf gebruik in de ontwerpen voor onze klanten.
Voor mensen die echt verzekerd willen zijn van een heerlijk huis  en door ons verrast willen worden met een huis dat ze niet voor mogelijk hadden gehouden, maken we complete verbouwings-/inrichtingsplannen.

NAAR EEN HEERLIJK HUIS VOOR IEDEREEN