Veelgestelde vragen

Het is heel fijn als je weet wat je mooi vindt en welke sfeer je wilt creëren. Maar hoe we je huis daar aan kunnen laten beantwoorden dáár help ik je mee. Vergelijk het met een kapper: je weet (of bespreekt) welk kapsel je wilt hebben, maar je laat een kapper je haar knippen!

Dit is een veel voorkomende misvatting. Als je naar mijn projecten kijkt dan zie je op heel veel plaatsen de bestaande meubels (of een deel ervan) terugkomen. In een krantenartikel dat in het Algemeen Dagblad verscheen vertel ik hier meer over. Hier kun je het lezen.

Over mooi en lekijk valt niet te twisten. Daarom leg ik uit wat de effecten zijn van de aanpassingen die we doen. Dan beslis je zelf of dat het resultaat is dat je wilt bereiken of dat je andere prioriteiten hebt. Zo maak je bewuste keuzes en praten we niet over mooi en lelijk!

Als je dat een stijl kunt noemen dan zeg ik: rustig, harmonieus en ruimtelijk. De uitvoering ervan hangt van jou en je huis af!

In de afgelopen 20 jaar is het nog niet voorgekomen dat we dáár niet uitkwamen. Jullie zoeken beiden wat plaatjes die je aanspreekt, we bespreken samen jullie beider wensen en gedachten en ik combineer dat in een plan dat jullie allebei aanspreekt!

Natuurlijk. Welke stappen we samen maken hangt van jou af! Maken we alleen een plan, maken we ook een omschrijving van de werkzaamheden of begeleiden we het hele proces? En daar zitten nog allerlei varianten tussen die we in een kennismakingsgesprek of intake kunnen bespreken.

Als onze plannen klaar zijn kan ik je wel wat namen geven van vakmensen waar ik mee samenwerk, maar je bent helemaal vrij in de keuze van de mensen die je het plan wilt laten uitvoeren.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur ons een bericht met je vraag!

Doret is in staat om buiten vertrouwde kaders te denken. Verrassende veranderingen zijn hierdoor ontstaan in het realiseren van een gebalanceerde werk- en leefruimte waar we ons als een vis in het water voelen.
Margriet van Genuchten

De belangrijkste tip aan mogelijk geïnteresseerden: laat Doret en haar team hun gang gaan. Geef ze de ruimte al komen ze met onverwachte dingen. Uiteindelijk is het totaalplaatje zoals je je had gewenst.

Fam Raaijmakers

Aanvankelijk had ik twijfels of het mijn eigen huis zou blijven. Doret is er op een goede manier in geslaagd om mij het thuisgevoel te geven.

Marijke Bots

Lees hier meer over wat klanten vinden van ons werk.