PROJECTEN

We zijn trots op alle projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Het zijn stuk voor stuk huizen die bijdragen aan het geluk van de bewoners. Voor veel projecten geldt dat ze al meer dan 10 jaar worden gebruikt.

Helaas kunnen we alleen mooie foto’s laten zien. Liever zou ik je de ruimtes willen laten beleven. Maar wellicht kun je je bij de foto’s voorstellen hoe het zal zijn om op die bank te zitten, in die keuken te koken, of aan die tafel te eten.

PROJECTEN

We zijn trots op alle projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Het zijn stuk voor stuk huizen die bijdragen aan het geluk van de bewoners. Voor veel projecten geldt dat ze al meer dan 10 jaar worden gebruikt.

Helaas kunnen we alleen mooie foto’s laten zien. Liever zou ik je de ruimtes willen laten beleven. Maar wellicht kun je je bij de foto’s voorstellen hoe het zal zijn om op die bank te zitten, in die keuken te koken, of aan die tafel te eten.

PROJECTEN

We zijn trots op alle projecten die we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Het zijn stuk voor stuk huizen die bijdragen aan het geluk van de bewoners. Voor veel projecten geldt dat ze al meer dan 10 jaar worden gebruikt.

Helaas kunnen we alleen mooie foto’s laten zien. Liever zou ik je de ruimtes willen laten beleven. Maar wellicht kun je je bij de foto’s voorstellen hoe het zal zijn om op die bank te zitten, in die keuken te koken, of aan die tafel te eten.

ARCHITECT EVEN OP ‘HOLD’

Toen het ontwerp van de architect vaste vormen aannam, rezen de twijfels. De buitenzijde zag er mooi uit, maar hoe kunnen we de vierkante woonruimte indelen?

BOERDERIJ GERENOVEERD

Een architectenbureau gespecialiseerd in langgevelboerderijen maakte in 2008 de tekeningen voor de restauratie van deze boerderij: de originele gevel moest exact worden gehandhaafd. Wij kregen de opdracht de indeling compleet aan te passen.

EIGENHANDIG VERBOUWD

Jaren na de verbouwing van hun woning kwamen deze klanten met een nieuwe opdracht. Er deed zich een unieke kans voor om net buiten de Brabantse dorpskern het stalgedeelte van een langevelboerderij aan te kopen.

ARCHITECT EVEN OP ‘HOLD’

Toen het ontwerp van de architect vaste vormen aannam, rezen de twijfels. De buitenzijde zag er mooi uit, maar hoe kunnen we de vierkante woonruimte indelen?

BOERDERIJ GERENOVEERD

Een architectenbureau gespecialiseerd in langgevelboerderijen maakte in 2008 de tekeningen voor de restauratie van deze boerderij: de originele gevel moest exact worden gehandhaafd. Wij kregen de opdracht de indeling compleet aan te passen.

EIGENHANDIG VERBOUWD

Jaren na de verbouwing van hun woning kwamen deze klanten met een nieuwe opdracht. Er deed zich een unieke kans voor om net buiten de Brabantse dorpskern het stalgedeelte van een langevelboerderij aan te kopen.

HEB JIJ ZO’N
HUIS NIET?

Misschien denk je: “Mooie foto’s maar zo’n huis heb ik niet.”
Ook voor jouw huis kunnen we een goed ontwerp maken. Kijk maar eens naar de foto’s van dit project uit 2010!

SLIMME PLEK
VOOR EEN INLOOPKAST

Er was veel ruimte in de slaapkamer van deze opdrachtgevers. Ruimte voldoende voor een inloopkast meenden ze. Maar waar?

MEER RUIMTE ZONDER UIT TE BREIDEN

We hebben een grote kamer met een aparte speelhoek, maar toch lukt het niet om de kamer praktisch en gezellig in te delen. De zithoek is klein en de eettafel zien we ook liever nog wat langer.

VAN APPARTEMENT NAAR LOFT

Het is misschien moeilijk te geloven maar deze loft is gemaakt in een ‘normaal’ appartement.

SLIMME PLEK
VOOR EEN INLOOPKAST

Er was veel ruimte in de slaapkamer van deze opdrachtgevers. Ruimte voldoende voor een inloopkast meenden ze. Maar waar?

MEER RUIMTE ZONDER UIT TE BREIDEN

We hebben een grote kamer met een aparte speelhoek, maar toch lukt het niet om de kamer praktisch en gezellig in te delen. De zithoek is klein en de eettafel zien we ook liever nog wat langer.

VAN APPARTEMENT NAAR LOFT

Het is misschien moeilijk te geloven maar deze loft is gemaakt in een ‘normaal’ appartement.

EEN GOED PLAN IS
TIJDLOOS EN NIET
TRENDGEVOELIG

Het ontwerp van dit project hebben we in 2008 gemaakt. Een goed ontwerp kan de tand des tijds dus prima doorstaan. Zelfs met een uitgesproken kleuraccent.

GEEN KOOKEILAND, TOCH ALLE WENSEN GEREALISEERD

We willen een keukeneiland om meer werkblad te creëren en tijdens het werken in de keuken meer contact met licht en uitzicht te hebben. Dat was de wens van de klanten.

MEER CONTACT TUSSEN WOONKAMER EN KEUKEN

De keuken was een aparte ruimte en voelde krap.Liever wilden de bewoners deze ruimte meer bij de kamer betrekken.
Maar een helemaal open keuken wilden ze niet.

AANBOUW INGEPAST

De wens van de opdrachtgevers was een tuinkamer waar zij met tweeën van de muziek kunnen genieten terwijl hun kinderen in de woonkamer televisie kijken.

GEEN KOOKEILAND, TOCH ALLE WENSEN GEREALISEERD

We willen een keukeneiland om meer werkblad te creëren en tijdens het werken in de keuken meer contact met licht en uitzicht te hebben. Dat was de wens van de klanten.

MEER CONTACT TUSSEN WOONKAMER EN KEUKEN

De keuken was een aparte ruimte en voelde krap. Liever wilden de bewoners deze ruimte meer bij de kamer betrekken. Maar een helemaal open keuken wilden ze niet.

AANBOUW INGEPAST

De wens van de opdrachtgevers was een tuinkamer waar zij met tweeën van de muziek kunnen genieten terwijl hun kinderen in de woonkamer tv. kijken.