Blog2018-11-27T15:38:38+01:00

Binnenhuisarchitect inschakelen?

Misschien vraag jij je ook wel eens af waarom je een binnenhuisarchitect zou inschakelen? Dan ben je niet de enige. Een binnenhuisarchitect is een luxe. Je hebt het niet nodig als je zelf weet wat je mooi vindt. Zo wordt over het algemeen gedacht over een binnenhuisarchitect inschakelen. Na het lezen van dit blog denk JIJ er anders over!

Ruimtelijk gevoel

Een heel simpele oplossing om in een huis een ruim gevoel te ervaren. Maar ook een kritische kanttekening en waarschuwing om goed op de afmetingen te letten bij de keuze van je huis. Gegeven door binnenhuisarchitect Doret Schulkes. Expert in heerlijk wonen.

Voordelen en nadelen van een appartement

Een verrassende opsomming van de voordelen en nadelen van een appartement. Belangrijke punten om mee te nemen in je beslissing of een appartement iets voor je is. Geschreven door binnenhuisarchitect Doret Schulkes.

Meest verkochte kleuren voor de keuken zijn niet de beste

De keuze voor de kleuren van de keuken wordt vaak veilig gehouden. Tenminste wat we denken dat veilig is. Interieurarchitect Doret Schulkes vertelt waarom de meest gemaakte keuze niet de beste is.

Levensloopbestendig is anders dan je denkt!

Een goed levensloopbestendig huis is veel meer dan een huis zonder drempels en een slaapkamer gelijkvloers. Wat kun je doen om een huis te maken waar je zo lang mogelijk gezond en gelukkig in kunt blijven wonen? Een gemiste kans als je nu niet actie onderneemt.

Levensloopbestendige badkamer

Hoe kun je een levensloopbestendige badkamer maken? Denk niet alleen aan de beperkingen die bij het ouder worden kunnen komen, maar vooral hoe je gezond kunt blijven. Praktische tips hoe je badkamer daaraan kan bijdragen. Met aanwijzingen om nu, in je huidige badkamer direct te beginnen.