Eerste bericht in september 2012!

Doret Schulkes interieurarchitecten bni is een bureau dat zich heeflt gespecialiseerd in wonen.  Zowel de aanpassing van bestaande huizen als de indeling en invulling van nieuwe woningen.  Met drie  interieurarchitecten (Doret Schulkes,  Evelien Takken en Sabine Schoenmakers) werken wij aan zeer gevarieerde opdrachten.

Wij maken een compleet ontwerp of kunnen een dagdeel advies geven. Ook begeleiden wij de bouwwerkzaamheden.

Een goed ontwerp start bij het echt luisteren naar de klant. Wat men wil wordt meestal niet zo duidelijk uitgedrukt en de echte wensen boven tafel krijgen is daarom belangrijk. Rekening houdend met de randvoorwaarden die het gebouw en de opdrachtgever stelt  maken we een ontwerp (of meerdere voorstellen ). Dat bespreken we met de klant door middel van realistische 3d-tekeningen. Zo wordt het hem al in een vroeg stadium duidelijk hoe het er straks uit zal zien.

Onze instelling is dat we een plan voor je maken dat precies bij je past, maar dat wij onze kennis en ervaring gebruiken om je wensen zo optimaal mogelijk te realiseren. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste zelf verwacht.
Op de website kunnen we je alleen foto’s laten zien maar je niet de door ons gemaakte ruimten laten ervaren. En juist dit onzichtbare bepaalt het zichtbare.

Meer weten? Leuk als je contact met ons opneemt om ons je vraag voor te leggen.

0493-695218
mail@doretschulkes.nl