Een tevreden klant is voor ons een groot goed en wanneer we iemands manier van wonen en leven op een wezenlijke manier kunnen veraangenamen én verbeteren is onze missie geslaagd. Maar dat ik binnen een paar dagen wel drie mooie complimenten ontving, vond ik zó leuk dat ik ze graag met jullie wil delen;

Zo bezocht ik vorige week een project in Deurne dat ik vanaf het begin van de verbouwing niet meer had gezien;

“De opdracht leek simpel, creëer zoveel mogelijk ruimte voor een groot gezin waarbij stijl, warmte en huiselijkheid gewaarborgd blijven. Het resultaat is prachtig, we hebben een prachtige ruimte gecreëerd met fantastische mogelijkheden. De belangrijkste tip aan mogelijk geïnteresseerden: laat Doret en haar team hun gang gaan. Geef ze de ruimte al komen ze met onverwachte dingen. Uiteindelijk is het totaalplaatje zoals je je had gewenst. Doret, dank.”

Daarnaast kreeg ik een e-mail van klanten die inmiddels enkele maanden op hun nieuwe locatie aan het werk zijn:

“Tot nu toe hebben we alleen zeer enthousiaste reacties gehoord op de 
inrichting en werken we er zelf heerlijk, het klopt helemaal bij ons, we 
zijn je heel dankbaar.”En als laatste ontving ik een reactie van potentiële klanten die bij een “oud” project van mij (2008) zijn gaan kijken:

“We willen het nu gelijk goed doen en er een mooi, kloppend huis van maken. Inmiddels zijn we bij een aantal mensen wezen kijken naar verbouwingen en zijn we ook nog bij Edwin geweest. We vonden dit huis allebei wel erg mooi geworden! Los van dat het niet precies onze smaak is, is het wel een geheel; goed ruimtegebruik met mooie kleuren en materialen, goed afwerkingsniveau. Het klopt gewoon allemaal samen en de verlichting vonden we ook bijzonder; heel anders dan standaard verlichting. We kwamen snel tot de conclusie dat we toch graag met je in zee gaan. We zijn erg benieuwd wat je van ons huis kunt maken! We willen je dan ook opdracht geven voor een schetsontwerp voor de benedenverdieping.”

Een week vol complimenten: tevreden klanten, iets voor hen kunnen betekenen…daar doen we het voor!!