Twee heel geslaagde rondleidingen met veel enthousiaste bezoekers

De World Interiors Day is in Asten zeker geslaagd. Doelstelling van deze dag is om meer mensen kennis te laten maken met de werkzaamheden van een interieurarchitect.

Uit de reacties van de deelnemers blijkt dat voor hen nu in een keer duidelijk is waar de focus van de interieurarchitect op is gericht en welke meerwaarde deze kan bieden.Er is niet vaak een mogelijkheid om bij privé-woningen binnen te kijken, daadwerkelijk te ervaren hoe de ruimtes voelen en via het verhaal van de  opdrachtgever te horen hoe die het werken met een interieurarchitect heeft ervaren. Deze invulling van de World Interiors Day is daarmee vrij uniek te noemen.

Mijn klanten hebben zich ontpopt als echte ambassadeurs voor het inschakelen van een interieurarchitect en zijn allen (ook nog negen jaar na realisatie) nog blij dat ze een interieurarchitect hebben ingeschakeld.

De bezoekers kregen veel indrukken te verwerken:  de aanpassingen van plattegronden van architecten, hoe kan een verplaatsing van een deur zoveel ruimte opleveren, welke materialen zijn gebruikt,  waarom kunnen ook felgekleurde vlakken toch rust brengen, waarom is de ene lamp de andere niet…. En vooral naar de mening van de opdrachtgevers werd ademloos geluisterd.

En voor mij was het een dag waarin ik weer eens heerlijk aan een geïnteresseerd publiek kon uitleggen waarom dit beroep het mooiste vak van de wereld is!

Dankjewel hulptroepen, klanten en bezoekers!