World Interiors Day, doe je mee?

Dit jaar organiseer ik een unieke activiteit op de internationale dag van de interieurarchitectuur. In 2018 is deze World Interiors Day op zaterdag 26 mei.
De vaste lezers van mijn blog lezen elke maand wat ik van diverse onderwerpen vind. Als oud-docente weet ik echter dat je je stof op diverse manieren moet aanbieden wil iedereen er wat aan hebben en wil de kennis ook daadwerkelijk blijven hangen. Daarom ga ik je dit jaar op deze dag iets laten horen en iets live laten zien.

Horen

Vorig jaar is op de World Interiors Day (WID) mijn boek ‘Hoe krijg ik een heerlijk huis’ verschenen. Het gaat nog steeds erg goed met de verkoop. Het boek is zelfs door de bibliotheken aangeschaft!
Ik merk echter dat mensen de belangrijkste onderwerpen uit het boek ook graag verteld willen krijgen. Daarom heb ik nu een presentatie gemaakt over de onderwerpen in het boek. Deze presentatie van een klein uur ga ik op de WID geven.
Een lezing heb ik al vaker gegeven bij gelegenheid van de WID. Nu wil ik deze presentatie echter aanvullen met iets heel anders, iets unieks.

Zien(= binnenkijken)

Eerder heb ik belangstellenden ook al meegenomen naar gerealiseerde projecten.  Daar kreeg ik altijd veel positieve reacties op.
Vaak hoor ik echter de opmerking: “Ik ben benieuwd hoe het er bij jou thuis uitziet. Hoe heb jij je eigen huis ingericht? “Ach,” zei ik dan meestal “niet zo bijzonder, hoor”.
Maar toen ik er wat langer over nadacht realiseerde ik me, dat wij wel degelijk heel wat slimmigheden en bijzondere dingen in ons huis hebben. Daar valt heel wat over te vertellen!

Daarom organiseer ik op de WID 2018 een uniek evenement. Voor deze ene keer vindt mijn man Joep het goed dat je komt binnenkijken in ons huis en ik je rondleid. Op deze manier kan ik je veel onderwerpen, uit mijn blogs illustreren en je aan ideeën helpen om in je eigen huis toe te passen!

Programma op zaterdag 26 mei

Om 10.30 uur start ik met het geven van de presentatie. Als je mijn boek hebt gelezen werkt die verhelderend en voor de mensen die mijn boek (nog) niet kennen zal de presentatie een echte eye-opener zijn.
Om 11.30 uur nemen we de tijd om eens lekker rond te kijken in mijn huis.  Ik wijs je op speciale elementen waar je thuis ook iets aan kunt hebben. Ik ga zelfs enkele lades open trekken om je zaken te laten zien die je normaal niet te zien krijgt!

Vind je het leuk om mee te doen? Meld je dan direct aan!
Het aantal plaatsen is natuurlijk beperkt. Zo’n rondleiding werkt niet als de groep te groot is.
Deze activiteiten zijn gratis.
Afgelopen jaren hebben weel mensen me achteraf gezegd dat het ze speet dat ze niet aan de World Interiors Day hadden deelgenomen. Zorg dat jij geen spijt krijgt!

Kom je op 26 mei?  Ja, ik meld me aan voor de WID