In de bibliotheek van Asten zal september in het teken staan van interieurarchitectuur. Speciaal voor deze gelegenheid ben ik gevraagd een selectie te maken van de beste, mooiste en meest inspirerende interieurboeken die aanwezig zijn om hier zelf thuis mee aan de slag te gaan. Daarnaast ligt er ook mijn boek over de World Interiors Day ter inzage met een korte beschrijving en foto’s van de vier projecten die we afgelopen mei hebben bezocht. De nieuwe entree van de bibliotheek zal je niet kunnen ontgaan. Het is een ontwerp van ons! De overgang van buiten naar binnen is nu meer passend bij de overige gebouwen aan het pleintje. Dus laat je inspireren en breng een bezoekje aan de bibliotheek!

Kijk voor de openingstijden op: http://bibliotheekhelmondpeel.nl/bibliotheek/bibliotheek-asten

Op 5, 6 en 7 september zal ik te vinden zijn in de beurs van Berlage in Amsterdam. Hier vindt dan de World Interiors Meeting plaats; een spraakmakend congres dat zich specifiek richt op interieurontwerp en wordt georganiseerd door en voor de beroepsgroep zelf.
Het crème de la crème van nationale en internationale interieurprofessionals zal naar Amsterdam trekken om elkaar te ontmoeten en te debatteren over verleden, heden en toekomst van de interieurarchitectuur. Kernthema’s zijn zowel de ontwikkeling van het vakgebied zelf (opleiding, identiteit, organisatie) als de actuele maatschappelijke, culturele en sociale rol van interieurontwerp in de samenleving (hergebruik, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, erfgoed).
Voor mij een uniek platform om ervaringen uit te wisselen en vernieuwende denkbeelden op te doen.

Meer informatie over het programma, keynote speakers en workshops: www.meeting.inamsterdam.org