Nu het al weer vroeg donker is, is verlichting belangrijk voor de sfeer in huis. Vind je het lastig om de juiste verlichting te kiezen? Dan help ik je vandaag met de eerste stap: de basisverlichting. Daarbij kan ik ook nog een mooi aanbod doen!

Basisverlichting

Een goede natuurlijke basis voor het kunstlicht in huis is indirecte verlichting: Het licht wordt via een wand of het plafond in de ruimte verspreid en geeft zo een mooi egaal beeld.
Als je verbouwt kun je inbouwarmaturen in wand, plafond of zelfs vloer plaatsen. De elektrische aansluiting kan dan immers nog achter het stucwerk of in de vloer worden weggewerkt. Als je niet van plan bent een stukadoor te laten komen, moet je werken met losse armaturen die met behulp van een stekker in een stopcontact hun stroom krijgen.
Om je te helpen heb ik 20 voorbeelden van goed functionerend indirect licht uitgezocht. Deze indirecte verlichting is een perfecte basis voor het kunstlicht in huis en kun je vaak gemakkelijk aan de bestaande verlichting toevoegen. En het installeren is dus gemakkelijk, want je steekt gewoon de stekker in het stopcontact!
Veel van deze armaturen hebben wij ook al eens in onze ontwerpen toegepast!

Mijn selectie

De meeste armaturen die ik voor je heb geselecteerd zijn eenvoudig van vorm en springen daardoor niet erg in het oog. Want immers het licht is van belang en niet het armatuur.
Maar een staande lamp in de ruimte kan ook een echte eyecatcher zijn! Zeker als de omgeving waarin hij staat rustig is.
Aan jou de keus!
Verder is het goed als het armatuur dimbaar is, want over het algemeen wil je een lamp met indirecte verlichting graag wat terugdimmen.
Voor wat betreft de lichtbron zijn steeds meer armaturen (ook) leverbaar met led. Het dimmen van led geeft meestal nog een andere lichtkleur dan we van halogeen- of gloeilampen gewend zijn. Dus dat moet je wel even goed bekijken. Zeker in combinatie met de verlichting die je al hebt.

Korting speciaal voor jou

Op vertoon van mijn nieuwsbrief van november met je naam krijg je bij HOOGSPOOR Verlichting in Tilburg 10% extra korting op de vloerlamp met indirect licht van je keuze!!
De korting wordt gegeven als extra korting op de in de webshop genoemde prijzen!
Dit aanbod is geldig tot en met zaterdag 12 december 2015.
Bij HOOGSPOOR kunnen ze je ook meer informatie geven over de mogelijkheden van het armatuur van je keuze. (Kleuren, dimbaarheid, type lichtbron.) Mail of bel daarvoor naar Hoogspoor. Natuurlijk kun je ook de winkel in Tilburg bezoeken!

Doe je voordeel met het aanbod! Welke lamp kies jij? Deel het in het commentaarveld hieronder!

artemide-callimaco

Artemide-Callimaco

belux_diogenes

Belux_Diogenes

belux-twilight

Belux-Twilight

Catellani-Smith-Light-Stick

Catellani-Smith-Light-Stick

Catellani-smith-Sorry-Giotto

Catellani-Smith-Sorry-Giotto

Flos-Stylos

Flos-Stylos

flos-toio

Flos-Toio

 Foscarini-Tres

Foscarini-Tres

Luceplan-Carrara

Luceplan-Carrara

Lumina-Elle-2

Lumina-Elle-2

Nog 10 keer goede basisverlichting

Dit waren de eerste 10 armaturen. Als je op de afbeeldingen klikt kom je in de meeste gevallen op de webshop van HOOGSPOOR. Ook de lampen die doorlinken naar de website van het desbetreffende merk zijn bij HOOGSPOOR verkrijgbaar. Verschillende armaturen staan bij HOOGSPOOR ook in de showroom. Hieronder volgen nog 10 vloerlampen voor indirecte verlichting!

Prandina-Equilibre

Prandina-Equilibre

Vibia-Skan

Vibia-Skan

Artemide-ilio

Artemide-Ilio

Nemo-italianaluce-Logo

Nemo-Italianaluce-Logo

basisverlichting

Occhio-Sento

Basisverlichting

Catellani-Smith-Lederam F1

Basisverlichting

Nemo-Tru

basisverlichting

Luceplan-Lola

basisverlichting

Rotaliana-Drink

basisverlichting

Vibia-Jazz