Bij de indeling van  ruimtes wordt heel vaak dezelfde fout gemaakt!

Onlangs heb ik een presentatie gehouden in Someren. Het onderwerp van deze presentatie was: nog lang en gelukkig in je eigen huis blijven wonen. Tijdens deze avond besprak ik 10 punten waarop je je huis kunt verbeteren, zodat het fijn en gezellig voelt, maar ook om zo lang mogelijk in je huis te kunnen blijven wonen.

Een van de tips die ik daar heb besproken wil ik graag ook met jou delen. Het gaat over een veel gemaakte fout. Eén die wel verstrekkende gevolgen heeft voor hoe je je in de ruimte voelt.

Het is zo’n automatisme dat mensen er niet over nadenken dat het ook anders kan. Of beter kan! Deze tip is voor de meeste mensen een echte eyeopener en in allerlei ruimtes in huis toe te passen.

Ook voor mij is het een van de belangrijkste basisprincipes.

Kijk naar de opname van een stukje van de presentatie (al is het beeld wat donker) en doe er direct je voordeel mee.

Presentatie

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in een heerlijk huis wonen wil ik deze presentatie vaker geven. Heb je een gelegenheid of groep mensen voor wie deze presentatie interessant zou zijn laat het me dan weten.

Oh ja: laat je weten in de commentaarbox hieronder wat je ervan vond? Of je het herkent. Of je er thuis wat mee gaat doen of gedaan hebt??