Radio

Voordat mijn boek ‘Hoe krijg ik een heerlijk huis’ verscheen mocht ik bij Radio Siris vertellen waarom ik het boek schreef, en wat mijn drijfveren zijn in mijn bedrijf en in mijn leven. Tijdens het interview gaf ik een aantal tips aan de luisteraars. Sommige ideeën zijn ook in mijn boek verwerkt, maar niet allemaal.
De radio-uitzending duurde een uur. Ik verwacht niet dat je een heel uur wilt luisteren. Daarom heb ik de uitzending ingekort. De vijf tips waarmee je nu al vast kunt starten om van je huis een heerlijk huis te maken kun je nu in enkele minuten 
beluisteren! 

Feedback

Ik ben heel erg benieuwd of de tips duidelijk voor je zijn.  Of ze je nieuwe inzichten geven en welke je meteen gaat toepassen.
Schrijf je je commentaar in het commentaarveld hieronder?

Boek

Wil je meer? Bestel dan direct mijn boek “Hoe krijg ik een heerlijk huis’ en je gaat heel anders naar je eigen interieur kijken.