Vrijdag 14 maart Bed & Breakfast,  omroep Max

In 2012 hebben we de renovatie en inrichting van de Leendershoeve in Asten-Heusden afgerond. Het is een uitgebreid project geweest dat enkele jaren heeft geduurd. Samen met de opdrachtgevers Jack en Tonnie van der Vleuten hebben we de boerderij heringedeeld zodat de ruimtes licht en ruim werden en prettig om in te wonen:
– Er is een kamer boven opgeofferd voor het maken van een kleine vide waardoor meer daglicht in de woonkamer valt.
– Belangrijke aanpassing was het verplaatsen van de eigen badkamer en slaapkamer naar boven. Deze waren gepland op de begane grond bij de twee grootste ramen (oude schuurdeuren). Zij  hebben nu plaats gemaakt voor de eetkamer.  Het zonlicht en uitzicht via deze ramen wil je immers liever hebben op de plaats waar je overdag veel bent!  De eettafel is een speciaal ontwerp en 4 meter 20 lang: de grootst mogelijke lengte uit één balk.

Ook de vier slaapkamers van de B&B met elk hun eigen badkamer werden in sfeer ontworpen en gerealiseerd. Tonnie heeft met meubeltjes uit de oude boerderij en accessoires de kamers nog verder naar haar hand gezet.

Resultaat vier fijne bed&breakfast-kamers die in combinatie met de hartelijkheid en gastvrijheid van Tonnie en Jack garant staan voor een prettig verblijf.

In de uitzending Bed & Breakfast van omroep Max van 14 maart kregen Tonny en Jack  twee andere bed&breakfast-houders te gast die hun B&B hebben beoordeeld. …Heb je het gemist dan kun je terugkijken via Uitzending gemist.
Er zijn mooie beelden te zien van de bed&breakfast-kamers maar ook van de woongedeeltes van de boerderij.

Op de site van de Leendershoeve kun je de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bekijken.
Wil je alles nog een rustig bekijken, bekijk dan onze foto’s.

Wat vond jij van de uitzending??