Dit jaar hebben we ter gelegenheid van de World Interiors Day 2014 op 31 mei twee keer  een workshop gegeven over ‘kleur in je interieur’.  Het werd een hele gezellige dag waarop we alle deelnemers wisten te inspireren om met een collage  voor thuis naar huis te gaan.

Na een uitleg over de basisprincipes van kleuren , werd eerst inspiratie opgedaan in mode, kunst en interieurs. Daarna werd dit in stappen vertaald naar ieders eigen inrichting. In de drie uur durende workshop werd door iedereen enthousiast gewerkt. Uiteindelijk konden de kleuren niet alleen met kleurnummers maar in het totaalbeeld van een kleurencollage mee naar huis worden genomen.

Onze doelstelling om voor belangstellenden meer inzicht te verschaffen in ons werk als interieurarchitecten en om te laten zien dat interieurarchitectuur bereikbaar is voor iedereen, is zeker geslaagd.

Enkele reacties van deelnemers :
-Wat een superworkshop! Ik krijg er weer enorm energie van. Ik denk dat ik mijn dochter enorm blij maak met het moodboard. Dank jullie wel voor alle info en adviezen.
– Een leuke en inspirerende morgen. Een andere kijk gekregen en inzicht in het kijken naar kleurcombinaties.
– Super, echt vol eye-openers.
– Aanrader voor ieder! Super gezellig, leerzaam en zie nu alles in een ander perspectief….Mijn positieve reactie zal ik zeker aan anderen kenbaar maken.
– Het was een super leerzame ochtend. Leuk dat je met allerlei materialen en kleuren een totaalplaatje kunt maken. Een heel andere kijk op kleur en materiaal. Ik ga er thuis mee aan de slag.
-Een zeer inspirerende aanpak. Dwingend materialen pakken! Niet impulsief maar bewustwording van wat er werkelijk in mijn kamer staat. Ook ten aanzien van kleur(en) die ontbreekt! Complimenten!
-Wat een supermiddag! Heel veel geleerd, vooral hoe te kijken. Een verrassend resultaat waar ik zeker wat mee ga doen. Goed georganiseerd, voldoende materialen en aandacht.
-Het was een leuke middag. Ik heb verschillende ideeën en tips gekregen, zeker waar je iets mee kunt. Ook dat je met een paar veranderingen veel kunt doen. Een aanrader voor andere dames en heren.
– Leuk en inspirerend. net wat ik miste heb ik hier gekregen voor mijn woonkamer. Nu de uitwerking nog!

Beste deelnemers. Dank voor jullie enthousiaste reacties. Ik sluit me graag aan bij de laatste reactie: Nu de uitwerking nog. Veel succes!